Начало Контакти Процедури За нас Новини Видеа Партньори F.A.Q.

Изправяне и удължаване на формата на краката

2013-03-25


Попитаха ни: Интересува ме процедурата за удължаване и изправяне на краката. Какво представлява и как се извършва?

Изправяне и удължаване на формата на краката се извършва на първо място с премахване на мастните депа в областта на коленете отвътре (което създава ефект на лифтинг и удължаване на формата на подбедриците), вътрешната страна на бедрата, бричовете (които изкривяват формата и скъсяват оптически краката), висящото мастно депо под мускула на седалището, и често паласките. Може да се премахне и коремчето даже когато е налице само едно „кроасанче” под пъпа. Така се оформя и кръста, който дава форма на тялото и визуално създава дължина на краката до кръста.

Най-качествено и без неравности това се извършва с ултразвукова липоскулптура, защото вълната унищожава гигантските клетки в мастните депа, като ги пука и освобождава течната им протоплазма. Това не се отразява и запазва 1. нормалните по размер мастни клетки на повърхностния слой мастна тъкан, който ни заглажда, 2. не повлиява съдове, нерви и всички други структури. След този етап мастната течност се изсмуква с минимално минусово налягане, което не къса съдове и тъкани и затова няма кръвозагуба. Травмата е минимална. Ето защо повечето пациенти не прекъсват социалния си живот и работа следоперативно.

Повече информация можете да намерите тук.


Имате въпрос относно козметичната хирургия и медицина? Попаднали сте на правилното място! Пишете ни на contact@cosmeticsurgery.bg и ние ще Ви отговорим.