Начало Контакти Процедури За нас Новини Видеа Партньори F.A.Q.

МИНИИНВАЗИВНИ ЛИФТИНГ ШЕВОВЕ ПРОМЕНЯТ ПРОПОРЦИИ, ОБЕМИ И ЪГЛИ

2010-04-01

До момента най-големият хит в разкрасяването и подмладяването на лицето и тялото с възстановяване или създаване на естетични пропорции, обеми и ъгли са „лифтинг шевовете” на д-р Сердев без белези. Авторските техники на проф. д-р Николай Сердев в козметичната хирургия включват все по-голям набор от методи, включително: В областта на лицето: SMAS лифтинги: темпорален (горен), среден и долен лифтинг на лице и шия; лифтинг и увеличаване на скулите, увеличаване на брадата и корекция на позицията й, повдигане на страничния ъгъл на окото, стесняване на ноздрите и върха на носа, корекция на щръкнали уши, създаване на трапчинка на брадата, трапчинки на бузите и др.; В области на тялото: повдигане на гърдите без белези, повдигане на седалището и комбинации с удължаване и изправяне формата на краката с ултразвукова липоскулптура, обтягане на отпуснатост на корема и вътрешната страна на бедрата.
Тези мини-инвазивни методи в козметичната хирургия генерирала безпрецедентно задоволство и търсене сред практикуващите. Непосредственият ефект и минимален до почти никакъв престой или принудително бездействие правят лифтинг шевовете на Сердев еднакво неустоими и завладяващи за търсещите млади контури и разкрасяване.
Проф. Serdev въведе нов клас миниинвазивно оформяне на лицето без белези, като използва стабилен шев за фиксиране на автоложни тъкани без чужди тела. Разработени с полуеластични бавно резорбируеми конци и игли със специален дизайн и повърхност, тези методи са смятани за важен пробив в миниинвасивната козметична хирургия за разкрасяване и подмладяване.
Хирургични техники на Сердев имат много уникални свойства. Например в Япония, Китай и Корея те се използват като единствено средство за козметична хирургия без белези, поради по-високия процент на формиране на келоиди при азиатците. Използват се и като методи на козметична хирургия без белези при чернокожи пациенти в Латинска Америка и САЩ. Това е истинско натурално разкрасяване, защото се използват собствената тъкан напациента за увеличаване на скули, брадичка, седалище и др. Лифтинг шевовете на Сердев са напълно стабилни и държи новата позиция на тъканта в продължение на десетилетия. Непосредственият ефект и минимален престой прави възможно добавяне по всяко време, ако е необходимо, за да се запазва ефектът на подмладен външен вид.
Според професор Тули от Сао Паоло, Бразилия, техниките на лифтинг шевовете за лице и тяло са уникални за привеждане в съответствие пропорции и обеми за съвършенство и красота. Българските конци са в състояние да създадат полуеластичност и уникалната възможност за еластично фиксиране на движещи се тъкани. Създаваме много по-голяма хирургическа прецизност, с тези конци. Техниките на Проф. Сердев са е един многостранен продукт с глобални възможности за прилагане на лицето и тялото и затова се търси в много страни.
Специализираните игли и конци за тези методи се предлагат на козметични хирурзи, дерматолози и пластични хирурзи, които са преминали специално обучение.

Ключовите предимства на лифтинг шевовете на д-р Сердев са:
• Незабавен резултат
• Минимално до липсващо подуване или насиняване
• Натуралност
• Дълготраен резултат
• Многостранност на използване в множество области на лицето и тялото
• Може да се използва не само в области, където други лифтинги и импланти са били използвани