Начало Контакти Процедури За нас Новини Видеа Партньори F.A.Q.

Галерия

преди
след
Акне, ПЪПКИ
Акне, ПЪПКИ
Акне, ПЪПКИ
« обратно в процедури

Акне, ПЪПКИ

НЕ СТИСКАЙТЕ ПЪПКИ! НЕ ЧОПЛЕТЕ С ИГЛИ! ИЗПОЛЗВАЙТЕ ВАКУУМ!

Акне, ПЪПКИ

Какво представлява акнето?

Това са разширени и инфектирани жлези на кожата. Те са блокирани от плътен слой мъртви рогови клетки на епитела, който се образува за около 5-7 дни. Задръжката на секрецията и раздуване на жлезите, лесно води до инфектиране от богатата флора на кожата. Най-порочният метод е стискането - самостоятелно или в козметични салони, както и чопленето с игла! Резтегнатите жлези под формата на кисти се пукат и губят анатомичната си систруктура, а от няколко жлези се образуват кухини конгломерати, които нямат анатомична структура и изходи за отделяне на секрецията навън. Стискането им отново пука кухината и я разпространява. Създава се порочен кръг, който води до хронична инфекция и невъзможност за лесно излекуване, поради продължаващата секреция без изход и създаването на кухини, които оставят дълбоки белези.

Младежкото акне е хормонално обусловено, а по-късното е в резултат на хронична инфекция и се лекува сложно. В повечето случаи хроничната инфекция води до цялостно заразяване със стафилококова инфекция.

Какво е лечението?
ВАКУУМ!!! и дерматологично лечение.

Използвайте вакуумното дермабразио с микрокристали. Вакуумът отстранява "затапващия" слой от мъртви рогови клетки, блокиращ дренирането - дава се изход на секрецията и се премахва задръжката. Изсмуква се задържаната инфектирана секреция в жлезите и конгломератите. Изчистването трябва да се прави на 5-7 дни. Имаме и дерматолог, който паралелно провежда съответното лечение и следи състоянието за корекции в лечението.

Белезите от акне се лекуват също с вакуумното дермабразио с микрокристали. Шлайфат се местата на белезите, те зарастват като стесняват дефектите и ги изпълват степенно. Окончателно изглаждане, както и при стриите не е възможно, защото има нарушена анатомична структура на кожата, но заглаждането е достатъчно, за да има постепенно изглаждане и неравностите да не се забелязват.

Тежките състояния се лекуват с дълбок химически пилинг "ЕКЗОДЕРМ", който дава чудесни резултати без аналог. Кожата се възстановява за 8 дни и розовее около 2-3 месеца. Ефектът понякога надминава и нашите очаквания. Може да се повтаря с цел подобряване на резултата до окончателно удовлетворение.

Д-р Сердев - Заличаване на белези от акне
« обратно в процедури