Начало Контакти Процедури За нас Новини Видеа Партньори F.A.Q.
« обратно в процедури

Микродермабразио. Вакуумен пилинг с микрокристали.

ИЗВЪРШВА ПОВЪРХНОСТЕН ИЛИ СРЕДЕН И ДЪЛБОК ПИЛИНГ. ИДЕАЛЕН Е ЗА ПОДДЪРЖАНЕ НА ЛИЦЕ, АКНЕ, БЕЛЕЗИ ОТ АКНЕ, СТРИИ.

Микродермабразио. Вакуумен пилинг с микрокристали.

Жлезите на кожата се блокират от плътен слой мъртви рогови клетки на епитела, който се образува за около 5-7 дни. Всички жени знаят, че трябва да чистят кожата на лицето си всяка седмица. Задръжката на секрецията и раздуване на жлезите, лесно води до инфектиране от богатата флора на кожата. Най-доброто поддържане на кожата на лицето е вакуумния пилинг с микрокристали.

За поддържане на кожата на лицето използвайте редовно вакуумното дермабразио седмично, а след време веднъж месечно и няколко пъти годишно. Ще ви излезе по-евтино от скъпи кремове, които доста обещават, но не чистят кожата достатъчно. Представете си - необходима ли ви е вашата прахосмукачка или можете да чистите само с препарати. Вакуумът отстранява "затапващия" слой от мъртви рогови клетки, блокиращ дренирането - дава се изход на секрецията и се подпомага премахване на задръжката. Изсмуква се задържаната инфектирана секреция в жлезите и конгломератите. Изчистването трябва да се прави на 5-7 дни. Предлагаме преференциални цени при абонамент, тъй като и без това са нужни поне 10 процедури, за да могат жлезите да се стеснят и върнат към нормални размери и функция.

Белезите от акне също се лекуват с вакуумното дермабразио с микрокристали. Шлайфат се местата на белезите, те зарастват като стесняват дефектите и ги изпълват постепенно. Пълно изглаждане, като и при стриите не е 100% възможно, защото има нарушена анатомична структура на кожата, но заглаждането е достатъчно, за да има степенно изглаждане и неравностите да не се забелязват.

Най-доброто, качествено и безопасно лечение на стрии е с микродермабразио - вакуумен пилинг с хидроксиалуминиеви кристали. Процедурите трябва да са най-малко 10 през 3 дни (препоръчително, но се съобразяваме със свободното време на пациентите). Усещането на вакуума е много приятно (като целувка), няма болки. Стриите стават все по-малко видими след всяка процедура. Пълно заличаване не е възможно, тъй като кожата е променена.


« обратно в процедури